Home » Briefpapier in Word

BRIEFPAPIER IN WORD

Briefpapierontwerp nodig? Dan ben je aan het juiste adres! Voor je brieven, facturen en andere documenten wil je een mooi briefpapier. Een Word bestand met een logo is nog niet direct een briefpapier. Daar moeten nog adresgegevens in, misschien een watermerk, je kvk-gegevens en meer. Heb jij nog geen professioneel briefpapier?

Mail je logo en input naar mij en laat een professioneel bestand maken dat je altijd en overal voor kunt gebruiken.

 

MEER INFORMATIE? STUUR EEN E-MAIL


Nog niet in bezit van een logo? Geen punt ook logo ontwerp verzorg ik! Informeer gerust naar de mogelijkheden.


BRIEFPAPIER OMZETTEN NAAR WORD

Briefpapier laten omzetten naar Word? Dat kan! Misschien heb je al een ontwerp voor je brieven, maar niet in Word. Immers, briefpapier wordt vaak ontworpen in programma’s als Indesign, Illustrator of Photoshop. Deze programma’s zijn daarvoor zeer geschikt. Er is alleen één nadeel. Als klant wil je vaak je briefpapier als Word bestand ontvangen. Je kunt dan je brieven en facturen maken in een Word bestand met jouw logo, briefhoofd en gegevens.

briefpapier in word

BRIEFPAPIER PDF NAAR WORD

Ontwerpbureau’s kunnen niet eenvoudig hun ontwerp omzetten naar Word. Designers hebben veel verstand van ontwerpen maar vaak niet van Word. Daarom bied ik hulp bij het kopiëren van een briefpapier ontwerp naar Word. Of beter gezegd, namaken in Word. Want het is niet een kwestie van een druk op de knop. Ik zorg dat alle elementen op de juiste manier en plaats worden overgenomen in Word. Daarnaast zorg ik dat vaste elementen niet kunnen verspringen en variabelen bewerkbaar zijn. Op deze manier zorg ik voor een bewerkbare brief in Word met een professionele layout. Kortom, vrijwel alles is mogelijk!


BRIEF ONTWERP LATEN MAKEN?

Wil jij ook je brief ontwerp laten maken? Stuur een e-mail of maak gebruik van het contactformulier.