FORMULIER LATEN MAKEN

PDF formulier laten maken? Dat kan! Heb je een vragenlijst die je graag wilt mailen naar je klanten? Of wil je deze plaatsen op je website? Mail gewoon je tekst en wij maken er een PDF invulformulier van. Bijvoorbeeld om informatie van je klanten te krijgen kun je een formulier maken. Een formulier met invul velden oftewel een digitaal formulier.

Mail vrijblijvend je wensen en ontvang een voorstel op maat.

MAIL JE VRAAG


WAAROM EEN PDF FORMULIER

Vroeger zou je een vragenlijst uitprinten. Vervolgens zou je het opsturen naar je klant. De klant zou deze met pen invullen en per post weer terug sturen. Misschien zouden ze hem inscannen en terug mailen. Dan nog is dit omslachtig en absoluut niet meer van deze tijd.

formulier laten maken

Je wilt nu simpelweg een vragenlijst mailen naar je klant of plaatsen op je website. En je wilt dat mensen deze digitaal invullen. Vervolgens wil je dat zij het ingevulde formulier opslaan en terugsturen per e-mail.

Heb je zelf niet de kennis om dit te maken? Geen nood, wij bieden hulp!

VOORDELEN

Snel gereed

Mail je tekst in Word

Betaling achteraf

Het verzamelen van klant informatie werkt eenvoudig met een digitale vragenlijst in PDF. Door het verstrekken van een PDF krijg je de gewenste informatie. Het voordeel van een PDF-formulier is dat er niets kan worden gewijzigd door anderen behalve de invulvelden.


WERKWIJZE

Mail je input

Ontvang je voorstel

Contact

Voor meer informatie of een offerte op maat stuur een e-mail of maak gebruik van het contactformulier. Altijd binnen 1 dag reactie!