FREELANCE TEKSTVERWERKER

Freelance tekstverwerker nodig? Wordexpert.nl is uw freelance tekstverwerker flexibele op afstand. Wanneer u een paar extra handen nodig heeft schakelt u ons in.

Bij ons kunt u terecht voor secretariële ondersteuning, voor het uittypen van tekst. Maar ook voor het verzorgen van de layout van uw documenten. Kortom, allround freelance tekstverwerking.

U kunt uw opdracht aanleveren per e-mail. Geeft u daarbij aan wanneer de deadline is, dan houden wij hier rekening mee. Wij kunnen snel schakelen! U ontvangt altijd vooraf een prijsopgave. Wij gaan pas van start na uw Go! Wordexpert.nl hanteert zeer gunstige tarieven. Informeer vrijblijvend >>


TIJDELIJKE ONDERSTEUNING OPMAAK DOCUMENTEN

Als u binnen uw bedrijf grote pieken in de werkdruk kent is het fijn om terug te kunnen vallen op een paar extra handen. En dan niet voor vast, maar gewoon voor dat aantal uur dat u nodig heeft. Wanneer de klus klaar is, kan uw eigen personeel het werk immers weer aan. Bij drukte schakelt u Wordexpert.nl in. Het kost u geen extra werkplek en buiten kantoortijd gaat het werk gewoon door.

Het kan ook zijn dat u pas net uw bedrijf bent gestart en daarom nog geen medewerkers in dienst hebt. Of wellicht is dit een bewuste keuze uit kostenoverweging. Wordexpert betaalt u immers uitsluitend wanneer u werk hebt. Wel zo prettig!

WERKWIJZE

Wij werken nauwkeurig en snel en zijn vanzelfsprekend gewend discreet met gegevens om te gaan. Wordexpert.nl heeft ruime ervaring met alle soorten documenten. Neem gerust contact op om te zien wat wij voor u kunnen beteken.

U vraagt, wij produceren. U mailt ons uw tekst en wij gieten alles in de juiste vorm. Duidelijke teksten maken die er aantrekkelijk uitzien, dat is ons vak. Of het nu om een artikel, brief, brochure, contract, jaarverslag, uitnodiging, of presentatie gaat, Wordexpert.nl verzorgt al uw uitingen. Professionele tekstverwerking en layout integratie van grafieken, tabellen, afbeeldingen, grafische objecten, inhoudsopgave enzovoort.

freelance tekstverwerker

Flexibele tekstverwerker

Ook kunt u terecht voor reproductie van documenten naar een bewerkbare vorm. Denkt u daarbij aan het overtypen van overeenkomsten, passages uit boeken en tijdschriften of aantekeningen.

Onze werkwijze is eenvoudig: u levert uw bestanden aan en wij werken deze uit. Eenvoudig en snel. Daarnaast kunt u rekenen op persoonlijke service, een eenduidige werkwijze en uiterst betrouwbare ondersteuning. Freelance tekstverwerking op maat!

FREELANCE ADMINISTRATIEVE ONDERSTEUNING

Ook voor administratieve ondersteuning kunt u bij ons terug. Wij bieden administratieve ondersteuning op freelance basis. Tijdelijk of incidenteel, alles is mogelijk. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar natascha@wordexpert.nl