jaarboek

Jaarboek laten opmaken? Dat kan bij Wordexpert.nl. Wij hebben ruime ervaring met het opmaken van schoolgidsen, jaarboeken en ander grote documenten. Wij kunnen uw document in Word verzorgen zodat u zelf nog dingen kunt aanpassen als u dat wilt.

jaarboekU kunt uw tekst ruw aanleveren als u dat wilt. Wij verzorgen dan de volledige opmaak. We kunnen een mooie cover voor uw jaarboek maken en een inhoudsopgave. Foto’s invoegen? Geen probleem. Het is allemaal mogelijk bij Wordexpert.nl. Jaarboek, schoolkalender of schoolbrochure laten maken, ontwerpen, opmaken en drukken.

Zo krijgt uw document een professionele uitstraling en hoeft u niet zelf te gaan zitten stoeien. Wij hanteren gunstige tarieven!

U ontvangt tevens een digitale versie voor online gebruik (PDF).

Ontwerp: uniek ontwerp afgestemd op logo en onderwijsinstelling.
Opmaak: vormgeving overzichtelijk en informatie met illustraties/fotomateriaal.

Werkwijze opmaken jaarboek

■ U mailt ons uw gids of tekst en eventueel foto’s.
■ U geeft eventuele wensen of bijzonderheden aan en uw deadline.
■ Wij mailen een prijsopgave.
■ Na uw akkoord maken wij een mooi geheel die u binnen de deadline terug ontvangt.

Samen zorgen we dat uw informatie helder en overzichtelijk wordt weergegeven, met een opmaak die aansluit op de hijssstijl van uw school.

Heeft u uw boek al klaar maar heeft u problemen met de opmaak van uw schoolgids of jaarboek? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag!

Voor meer informatie of een offerte kunt u mailen naar natascha@wordexpert.nl of gebruik maken van ons contactformulier.