LAYOUT VERSLAG

layout verslag | Layout voor je verslag nodig? De meeste verslagen worden gemaakt in Word. Het werkt prettig en eenvoudig. Heb je een Word verslag gemaakt, dan wil je ook een mooie layout voor je verslag. Immers, je wilt goed voor de dag komen! Heb je weinig ervaring met opmaak in Word of simpelweg geen tijd hiervoor? Waarom niet gewoon uitbesteden!

Mail vrijblijvend voor een opmaakvoorstel.

MAIL JE VRAAG


VOORDELEN

Binnen 1 dag reactie

Mail je wensen of laat het aan mij

Betaling achteraf


WAAROM EEN MOOIE LAYOUT

Al is de inhoud nog zo mooi, met een saaie Word layout houd je de aandacht niet vast. Het oogt niet professioneel en leest niet prettig. Besteed daarom aandacht aan de opmaak van je verslag. Zorg voor een mooie cover en een goed werkende inhoudsopgave. Vergeet ook niet de paginanummering. Verder kun je met behulp van diverse stijl elementen een aansprekend geheel maken.


WERKWIJZE LAYOUT VERSLAG

Mail je wensen

Ontvang een opmaakvoorstel en prijs

Maak de blits met een strak document!

UNIEKE LAYOUT MAKEN

In de afgelopen jaren heb ik veel verslagen voorzien van een mooie layout. Onder meer aanbestedingsdocumenten, gebruikershandleidingen, offertes, ondernemingsplannen, schoolgidsen, scripties en bedrijfspresentaties. Daarnaast nog vele andere documenten. Ik maak altijd een unieke opmaak per opdracht naar aanleiding van huisstijl of specifieke wensen. Het is ook mogelijk om de invulling volledig over te laten aan mij. Ik maak van een kaal verslag een goed uitziend document dat prettig weg leest.

layout verslag

ERVARING MET WORD

Door mijn jarenlange ervaring met het mooi maken van allerlei soorten bestanden en layouts weet ik van elk verslag iets moois te maken! Intussen heb ik honderden klanten mogen bedienen. Ik ben dan ook trots dat velen van hen intussen vaste klant zijn en regelmatig van mijn diensten gebruik maken.


Meer informatie? Stuur een mail of maak gebruik van het contactformulier.