Ondernemingsplan

Ondernemingsplan laten opmaken? Dat kan bij Wordexpert.nl. Wij hebben ruime ervaring met het opmaken van verslagen, jaarboeken en andere grote documenten. Wij kunnen uw ondernemingsplan in Word verzorgen zodat u zelf nog dingen kunt aanpassen als u dat wilt.

ondernemingsplanU kunt uw tekst ruw aanleveren als u dat wilt. Wij verzorgen dan de volledige opmaak. We kunnen een mooie cover voor uw jaarverslag maken en een inhoudsopgave. Foto’s invoegen? Geen probleem. Het is allemaal mogelijk bij Wordexpert.nl. Een ondernemingsplan, jaarverslag of brochure laten maken, ontwerpen, opmaken en drukken.

Zo krijgt uw document een professionele uitstraling en hoeft u niet zelf te gaan zitten stoeien. Wij hanteren gunstige tarieven!

U ontvangt tevens een digitale versie voor online gebruik (PDF).

Ontwerp: uniek ontwerp afgestemd op logo en instelling.
Opmaak: vormgeving overzichtelijk en informatie met illustraties/fotomateriaal.

Werkwijze opmaak ondernemingsplan :

■ U mailt ons uw tekst en eventueel foto’s.
■ U geeft eventuele wensen of bijzonderheden aan en uw deadline.
■ Wij mailen een prijsopgave.
■ Na uw akkoord maken wij een mooi geheel die u binnen de deadline terug ontvangt.

Samen zorgen we dat uw informatie helder en overzichtelijk wordt weergegeven, met een opmaak die aansluit op uw huisstijl.

Heeft u uw verslag al klaar maar heeft u problemen met de opmaak ervan? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag!

Voor meer informatie of een offerte kunt u mailen naar natascha@wordexpert.nl of gebruik maken van ons contactformulier.