OPMAAK SCHOOLGIDS

Opmaak schoolgids | Schoolgids laten opmaken? Dat kan bij Wordexpert. Mijn naam is Natascha Bouwmans en ik heb ruime ervaring met het opmaken van schoolgidsen, jaarboeken en andere grote documenten. Ik verzorg de opmaak van de schoolgids in MS Word zodat je zelf nog dingen kunt aanpassen nadien. Stuur een mail voor informatie of vrijblijvende offerte.

MAIL EEN VRAAG


VOORDELEN

Opmaak in Word dus herbruikbaar

Binnen 1 dag offerte en binnen 5 dagen gereed

Betaling achteraf


SCHOOLGIDS LATEN MAKEN

Je kunt ruwe tekst en losse afbeeldingen aanleveren. Ik verzorg dan de volledige opmaak. Voor de schoolgids maak ik een mooie cover in de stijl van de school en natuurlijk paginanummering en een inhoudsopgave. Foto’s invoegen? Geen probleem. Het is allemaal mogelijk bij Wordexpert. Een schoolgids, schoolkalender of schoolbrochure laten maken, ontwerpen, opmaken en drukken is in no time geregeld! Allemaal met het logo en de kleuren van de school zelf.

opmaak schoolgids

WAAROM OPMAAK SCHOOLGIDS UITBESTEDEN

De gids krijgt een professionele uitstraling en niet die van een werkstuk. Ga niet zelf zitten stoeien, gewoon lekker uitbesteden die opmaak. Wel zo mooi en ik hanteer gunstige tarieven! Je ontvangt tevens een digitale versie voor online gebruik (PDF). Desgewenst kan ik ook het proces van het laten drukken begeleiden.

Ontwerp: uniek ontwerp afgestemd op logo en onderwijsinstelling.
Opmaak: vormgeving overzichtelijk en informatie met illustraties/fotomateriaal.


WERKWIJZE

Mail de tekst voor de gids en eventueel foto’s

Vermeld wensen en deadline

Ontvang binnen 1 dag vrijblijvend opmaakvoorstel en prijs

Geniet van een prachtige schoolgids in de stijl van de school!


Samen zorgen we dat de informatie helder en overzichtelijk wordt weergegeven, met een opmaak die aansluit op de huisstijl van uw school.

Heeft u uw gids al klaar maar heeft u problemen met de opmaak van uw schoolgids of jaarboek? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag!


SCHOOLGIDS OPMAAK OFFERTE

Voor meer informatie of een offerte kunt u mailen naar natascha@wordexpert.nl of gebruik maken van ons contactformulier.