Opmaak

Opmaak van documenten uitbesteden? Zoek niet verder, wordexpert.nl is uw betrouwbare partner op het gebied van documentopmaak. Wij zijn bekend met alle document soorten en opmaakstijlen. Wij kunnen opmaken in Word, Powerpoint, maar ook in Indesign.

U kunt bij ons platte tekst aanleveren zonder enige opmaak, wij maken daarvan een mooi en overzichtelijk geheel. Opmaak op maat!

Wij verzorgen onder meer:
  rapporten
  verklaringen
  overeenkomsten
  opdrachtbevestigingen
  verslagen
  contracten
  samenwerkingsovereenkomsten
  rapportages
  jaarboeken
  schoolgidsen
  jaarverslagen
  scriptie

Het uiterlijk van een document is belangrijker dan menigeen denkt. Een uiting met een professionele en lay-out geeft net dat beetje extra overtuiging aan uw document.

De en lay-out komt vaak pas aan bod in het laatste stadium, als alles al op papier staat. Nog even de puntjes op de i en versturen maar… Toch vinden hierbij vaak problemen plaats.

Verspringende paragrafen, verdwenen plaatjes, pdf maken lukt net dit is opmaakleed in optima forma! Hoe kun je dit voorkomen? Gewoon even mailen naar wordexpert.nl.

opmaak

Gaat het om grote documenten? Wij leveren uw bestanden drukklaar aan. PDF, snijtekens, geen probleem voor ons.

Steeds meer bedrijven kiezen er voor om hun objecten net even die extra aandacht te geven die ze verdienen. Na inventarisatie van uw wensen leveren wij compleet op maat gemaakte brochures, rapporten, enzovoort. Door toepassing van grote hoge-kwaliteits beelden en een aantrekkelijke vormgeving maken we van uw stukken, indien gewenst, ware blikvangers!

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar natascha@wordexpert.nl