PDF NAAR WORD

PDF naar Word? Dat kan! Regelmatig krijg ik de vraag of het mogelijk is om een PDF te kopiƫren. Vaak wordt dit type bestand juist verstrekt omdat men niet wil dat de inhoud ervan wordt overgenomen. Echter, het kan ook voorkomen dat je alleen nog de PDF hebt en het bronbestand niet hebt bewaard. Bijvoorbeeld het Word of excelbestand. Wil je van een pdf een word bestand maken? Of een pdf omzetten naar PowerPoint?

 

MEER INFORMATIE? STUUR EEN E-MAIL


BESTAND KRAKEN

Manieren om bestanden te kraken zijn niet ideaal. Immers, de opmaak gaat vaak verloren en soms delen van de inhoud.

pdf naar word

Mijn doel is dan ook niet om een bestand te kraken, maar om deze na te maken. Het kan namelijk ook zijn dat je een bestand hebt dat je erg mooi vindt en deze als inspiratie voor iets nieuws wilt gebruiken. In dat geval kan ik het voor je namaken.


PDF BEWERKEN

Samengevat, je kan het bestand dus niet met een druk op de knop omzetten. Wel kan je elke bestand laten namaken. Mits je hier een beetje handig mee bent. Een werk is het wel maar als het een waardevol document is zeker de moeite waard! Vervolgens kan jij er weer alles mee en de inhoud verder bewerken.


BEWERKBAAR BESTAND IN 1 DAG

Kortom, zoek jij iemand om een bestand bewerkbaar te maken? Stuur een e-mail of maak gebruik van het contactformulier. Wel even het bestand bijvoegen dan kan ik aangeven wat ik voor je kan betekenen. Omzetten van Indesign, Photoshop of Illustrator bestanden gaan via Inviato Design.