Home » PDF samenvoegen

PDF SAMENVOEGEN

Pdf samenvoegen ? Dat kan! Van klanten krijg ik vaak het verzoek om een aantal pdf bestanden samen te voegen tot één pdf bestand. Zij hebben bijvoorbeeld een word bestand en een excel bestand omgezet naar pdf en willen van beiden samen één pdf bestand maken. Wil je meerdere pdf’s samenvoegen tot één? Mail ze naar mij en ik maak er een net geheel van!

MEER INFORMATIE? STUUR EEN E-MAIL


PDF EN WORD SAMENVOEGEN

Wil je een PDF met een Word bestand samenvoegen? Dan kun je het beste van het word bestand een PDF maken. Vervolgens kun je van beiden samen één PDF maken. Zo krijg je een net geheel, waarbij de informatie compleet wordt weergegeven.


PDF IN WORD INVOEGEN

Wanneer je het andersom zou doen, de PDF invoegen in Word krijg je een icoon in je word bestand dat er als volgt uit ziet. De informatie die de PDF bevat wordt dus niet direct weergegeven. Je sluit de PDF als het ware in.

pdf samenvoegen

PDF TOEVOEGEN AAN WORD

Een PDf toevoegen aan een Word bestand werkt als volgt.

Klik op Invoegen > Object in de groep Tekst.
Klik op Bestand gebruiken > Bladeren.
Blader naar het PDF-bestand dat je wilt invoegen
Klik vervolgens op Openen en dan op OK.


PDF FORMATEN

Echter, in de meeste gevallen is dit niet het gewenste resultaat.  Ik adviseer dan ook altijd de eerste optie van verschillende pdf’s samenvoegen. Het maakt daarbij niet uit of de ene pdf liggende en de andere staand is. Ook is het geen probleem om een A4 en een A3 pdf samen te voegen.


TWEE OF MEER PDF’S SAMENVOEGEN

Met geavanceerde programmatuur kunnen wij alle soorten bestanden en PDF bij elkaar voegen. Heb je hulp nodig bij het samenvoegen van bestanden neem dan vrijblijvend contact op via mail of maak gebruik van het contactformulier.