POWERPOINT ACHTERGROND OPMAKEN

PowerPoint achtergrond opmaken – Wanneer je een presentatie of ander document maakt in PowerPoint wil je ook een mooie PowerPoint achtergrond opmaken.


HUISSTIJL DOORVOEREN IN POWERPOINT

Met vormen en afbeeldingen kun je de PowerPoint achtergrond opmaken. Daarmee geef je jouw document meer uitstraling en je kunt op deze manier je logo en huisstijl kleuren opnemen. Met een consistente layout zijn je documenten herkenbaar voor je klanten en prospects.


POWERPOINT VOORBLAD EN TUSSENBLADEN

Het beste kun je een aantal PowerPoint achtergronden maken die je laat terugkeren op gelijksoortige slides. Bijvoorbeeld een layout voor de cover, een layout voor de schutbladen, een layout voor tekstslides en opsommingen en een layout met afbeeldingen.


SLIDEMASTER

Wanneer je de layouts aanmaakt in de slide master, kun je met een druk op de knop de gewenste layout voor je slide selecteren. Zo maak steeds je eenvoudig en snel een complete powerpoint bedrijfspresentatie.


HULP MET POWERPOINT ACHTERGRONDEN

Geen ervaring met PowerPoint achtergrond ontwerp of gewoon geen tijd? Je kunt ook je powerpoint presentatie uitbesteden aan mij. Informeer naar de mogelijkheden.

Stel je vraag per mail of maak gebruik van het contactformulier.