PROBLEMEN MET WORD

Problemen met Word? Dat kan erg vervelend zijn. Het kost veel tijd en soms kom je er zelf gewoon niet uit. Wordexpert biedt uitkomst! Je kunt geheel vrijblijvend je problemen met Word mailen. Je ontvangt binnen 1 dag reactie! Ik Ik heb ruime ervaring met het maken van Word documenten, rapporten, verslagen en meer. De problemen variëren van niet werkende paginanummering of inhoudsopgave tot tekst en afbeeldingen die verspringen en ga zo maar door.


Mail vijblijvend je vraag en ontvang binnen 1 dag reactie.

MAIL JE VRAAG  


VOORDELEN VAN UITBESTEDEN

Binnen 1 dag reactie

Je betaalt achteraf

Je ontvangt een Word document EN een PDF


OPLOSSEN WORD PROBLEMEN

Ervaar niet langer problemen met Word ! Hoe? Besteed je document uit aan een Word specialist. Het enige wat jij hoeft te doen is tekst en eventueel afbeeldingen aan te leveren. Of mail jouw probleem met Word. Ik maak het in orde! Ik weet van een basistekst een mooie professioneel document te maken waar je goed mee voor de dag komt. Immers, waarom zelf stoeien als je het eenvoudig kunt laten doen?


MOOIE OPMAAK IN WORD

Geen inspiratie? Geen punt! Wij zijn er om uw presentatie de juiste look and feel te geven! Heb je zelf al een idee? Je kunt alles aanleveren wat je wilt om de gewenste kleur of stijl te duiden. Ik borduur hier op voort. Let wel, dit mág. Het is niet nodig, ik kan ook zelf  invulling geven. Kortom, alles is mogelijk bij Wordexpert, jouw specialist.

problemen met word

WANNEER EEN DOCUMENT OF TEKST OPMAKEN ?

Je hebt in Word een mooie tekst geschreven, misschien voor een rapport, brief of handleiding. Vervolgens wil je deze tekst er professioneel uit laten zien. Daarvoor moet je het document opmaken. Misschien heeft het document een automatische inhoudsopgave nodig? Hoe dan ook, je wilt jouw Word document er mooi uit laten zien. Wordexpert maakt documenten op en laat ze er professioneel uitzien. Jij de inhoud, ik de rest! Je hebt vast een idee hoe je het document wilt opmaken. Maar heb je de kennis in huis en de tijd ervoor?


DOCUMENTEN OPMAKEN IN WORD

Grote kans dat je de basisbeginselen van Word kent, maar je weet vast niet alles. Een document opmaken tijdrovend? Dan wel ja. Daarom schiet Wordexpert te hulp! Ik kan je teksten vormgeven en veel andere documenten opmaken. Met jouw tekst maak ik een nette brief, een pakkend persbericht, een professioneel rapport en ga zo maar door. Ik houd mij al jaren dagelijks bezig met het opmaken van documenten en teksten. Daarbij volg ik jouw huisstijl en wensen. Zo kun je er gerust op zijn, dat jij je op een professionele manier presenteert. Dus, laat je document of tekst opmaken door Wordexpert!


Neem snel contact op en zie wat ik voor jou kan betekenen !