SCHOOLGIDS LATEN MAKEN

Schoolgids laten maken? Dat kan bij Wordexpert! Ik heb ruime ervaring met het opmaken van schoolgidsen, jaarboeken en andere grote documenten. Ik maak de schoolgids op in Word zodat je het eventueel zelf nog kunt bewerken. Mail simpelweg de tekst en foto’s en ik maak een mooie schoolgids. Ik voorzie de deze van onder meer een mooie cover, inhoudsopgave en paginanummering. Dit alles in de stijl van de school en met het logo van de school erin. Vervolgens maak ik een PDF volgens de eisen van de drukker.


Stuur een e-mail en ontvang binnen 1 dag een offerte op maat!

STUUR EEN MAIL


VOORDELEN

Snel gereed

Geen zorgen over specificaties drukker

Betaling achteraf


Je kunt ruwe tekst aanleveren.Ik verzorg de volledige opmaak. Ik kan een mooie cover voor de schoolgids maken en een inhoudsopgave. Foto’s invoegen? Geen probleem. Het is allemaal mogelijk bij Wordexpert. Ook verzorg ik het contact met de drukker al je wilt. Geen zorgen dus over het drukproces! Zo krijg je een professionele schoolgids met een mooie uitstraling zonder enige moeite. Ik hanteer ook nog eens gunstige tarieven!

schoolgids opmaken

Ontvang Word en PDF. Het is goed om zelf ook in bezit te zijn van een bewerkbaar bestand. Sommige scholen laten de opmaak verzorgen in Adobe Programma’s als InDesign. Nadeel daarvan is dat deze uitsluiten door bureaus kunnen worden bewerkt.

Opmaak door WordExpert betekent…
Een uniek ontwerp afgestemd op logo en onderwijsinstelling.
Overzichtelijke vormgeving en informatie met passende afbeeldingen en foto’s.


WERKWIJZE

Mail de tekst voor de schoolgids en de foto’s

Ontvang een offerte op maat

Ontvang de opgemaakte gids in de stijl van de eigen cshool


Alle informatie in de schoolgids wordt helder en overzichtelijk weergegeven. Daarbij zorg ik dat de opmaak aansluit bij de school. Is de gids al klaar maar zijn er problemen met de schoolgids opmaak? Ook dan help ik graag! In de afgelopen jaren heb ik al velen mogen helpen met de opmaak van gidsen en rapportages. Een groot deel van deze opdrachtgevers is intussen vaste klant geworden.


Voor meer informatie of een offerte stuur een mail of maak gebruik van het contactformulier.