SCRIPTIE LAYOUT

Scriptie layout saai? Wordexpert inschakelen! Ik heb veel ervaring met het opmaken van scripties, verslagen en andere grote documenten. Ik maak jouw scriptie op in Word zodat je zelf nog dingen kunt aanpassen als je dat wilt. Je kunt ruwe tekst aanleveren. Ik kan een mooie cover voor je scriptie maken en een inhoudsopgave en paginanummering. Foto’s invoegen? Geen probleem. Het is allemaal mogelijk!


Mail vrijblijvend je scriptie vraag en ontvang binnen 1 dag reactie.

MAIL JE VRAAG


VOORDELEN

Binnen 1 dag reactie

Wijzigen na ontvangst nog mogelijk

Betaling achteraf


scriptie layout

Je hebt zoveel aandacht besteed aan de inhoud van je scritpie. Dan wil je ook een professionele scriptie layout. Ga niet zelf zitten stoeien. Schakel mijn hulp in. Je document komt snel retour en je kan er eventueel nog in wijzigen. Ik hanteer een redelijk tarief! Andere vragen ten aanzien van je scriptie? Stuur een mail of maak gebruik van het contactformulier.


WERKWIJZE

Mail je bestand

Geef je wensen aan en de deadline

Ontvang een opmaakvoorstel met prijsopgave


Samen zorgen we dat de informatie helder en overzichtelijk wordt weergegeven, met een professionele scriptie layout. Is jouw verslag al klaar maar heb je problemen met de opmaak ervan? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij helpen graag!


INFORMATIE

Voor meer informatie of een offerte kunt je mailen naar natascha@wordexpert.nl of gebruik maken van ons contactformulier.