Scriptie mooi maken

Scriptie mooi maken? Gewoon uitbesteden aan Wordexpert.nl ! Een scriptie mooi maken is nog een heel karwei. Zeker als je dit niet dagelijks doet. Laten wij nou ruime ervaring hebben met het opmaken van scripties, verslagen en andere grote documenten. Wij kunnen de scriptie in Word verzorgen zodat je zelf nog dingen kunt aanpassen als je dat wilt.

scriptie mooi makenJe kunt ruwe tekst aanleveren. Wij verzorgen dan de volledige opmaak. We kunnen een mooie cover voor de scriptie maken en een inhoudsopgave. Foto’s invoegen? Geen probleem. Het is allemaal mogelijk bij Wordexpert.nl.

Zo krijgt je document een professionele uitstraling en hoef je niet zelf te gaan zitten stoeien. Wij hanteren gunstige tarieven!

Je ontvangt tevens een digitale versie voor online gebruik (PDF).

Zo zorg je dat jouw scriptie er tip top uitziet. Je wilt immers dat de buitenkant net zo professioneel is als de inhoud, waar je niet voor niets maanden op hebt zitten zwoegen.

Werkwijze scriptie mooi maken:

■ Je mailt ons de tekst en eventueel foto’s.
■ Je geeft eventuele wensen of bijzonderheden aan en de deadline.
■ Wij mailen een prijsopgave.
■ Na akkoord maken wij een mooi geheel die je binnen de deadline terug ontvangt.

We zorgen dat de informatie helder en overzichtelijk wordt weergegeven, met een professionele opmaak.

Is jouw verslag al klaar maar heb je problemen met de opmaak ervan? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij helpen graag!

Voor meer informatie of een offerte kunt je mailen naar natascha@wordexpert.nl of gebruik maken van ons contactformulier.