SCRIPTIE OPMAAK

Scriptie laten opmaken? Dat kan bij Wordexpert.nl, specialist in scriptie opmaak.

Hoi , ik ben Natascha en ik bied hulp met scripties. Met mijn ruime ervaring met het opmaken van scripties, verslagen en andere grote documenten heb ik al velen kunnen bijstaan. Ik verzorg de scriptie in Word zodat je zelf nog dingen kunt aanpassen als je dat wilt.


VOORKANT, INHOUDSOPGAVE ETC

Je kunt ruwe tekst aanleveren. Ik verzorg dan de volledige opmaak. Ik kan onder meer een mooie scriptie cover maken, paginanummering invoegen en een inhoudsopgave. Foto’s invoegen? Geen probleem. Het is allemaal mogelijk bij Wordexpert.nl. Zo krijgt jouw document een professionele uitstraling en hoef je niet zelf te gaan zitten stoeien. Je ontvangt tevens een digitale versie voor online gebruik (PDF).


WERKWIJZE SCRIPTIES

Je mailt je tekst en eventueel foto’s
Je geeft je wensen aan en de deadline
Je ontvangt een prijsopgave
Je ontvangt het geheel binnen de deadline


Samen zorgen we dat de informatie helder en overzichtelijk wordt weergegeven, met een professionele opmaak. Is jouw verslag al klaar maar heb je problemen met de opmaak ervan? Ook dan kun je bij mij terecht. Ik bied graag opmaakhulp!


MEER INFO

Voor meer informatie over scriptie opmaak of een offerte kun je een e-mail sturen of gebruik maken van hetcontactformulier.

scriptie opmaak