SCRIPTIE UITBESTEDEN

Scriptie uitbesteden ? Goed idee! Wordexpert is gespecialiseerd in de scriptie opmaak. Als je eindelijk je scriptie hebt geschreven heb je vaak geen energie, of tijd, meer voor de opmaak. Toch wil je met je scriptie goed voor de dag komen. Immers, je hebt zoveel tijd aan de inhoud besteed, dan wil je ook dat het er tip top uit ziet! Met een mooie cover, inhoudsopgave, paginanummering enzovoort.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Stuur een e-mail.

MAIL JE VRAAG


VOORDELEN

Snel gereed

Je kunt daarna nog wijzigen indien nodig

Betaling achteraf


WAAROM SCRIPTIE UITBESTEDEN?

Vaak hoor ik van studenten dat na maanden gewoon geen zin meer hebben om zich nog op de opmaak te storten. Anderen hebben simpelweg geen zin om daar nog veel tijd in te steken. Weer een ander weet niet goed hoe een inhoudsopgave, paginanummering etc werken. Geen punt, ik sta voor je klaar! Stuur een mail naar Wordexpert en laat je scriptie er piekfijn uit zijn. Waarom zelf stoeien? Gewoon lekker je de opmaak van je scriptie uitbesteden. Kan jij je bezig houden met andere dingen. Was je wel aan toe toch?


WERKWIJZE

Mail je vraag

Ontvang vrijblijvend een opmaakvoorstel op maat

Ontvang je scriptie klaar om in te leveren!


ERVARING

Intussen heb ik al honderden scripties en theses mogen opmaken, waarbij ik altijd weer super toffe reacties ontvang. Het ontzorgen van studenten en kunnen bijdragen aan de puntjes op de i en een mooie beoordeling geeft veel voldoening. De opmaak ondersteuning hangt af van de staat van het document, deze zal ik altijd vooraf bekijken en aangeven wat ik kan doen en hoeveel de opmaakkosten bedragen.

scriptie opmaak

MEER INFORMATIE

Meer informatie over de opmaak van je scriptie uitbesteden? Stuur vrijblijvend een e-mail of maak gebruik van het contactformulier.  Je ontvangt altijd binnen 1 dag reactie op je vraag.