THESIS UITBESTEDEN

Thesis uitbesteden ? Ja natuurlijk! Heb jij jouw thesis klaar in concept? Dan ben je blij dat het op papier staat allemaal. Toch ben je er dan nog niet. Immers, je hebt zoveel aandacht besteed aan de inhoud! Nu wil je dat het er ook goed uit ziet. Kortom, je wilt een professioneel document inleveren en niet een veredeld werkstuk. Waarom niet gewoon je thesis laten opmaken ? Je stuurt het per e-mail en ontvangt het retour, opgemaakt in Word. Ook als je bestand nog niet definitief is kun je het alvast laten opmaken. Vervolgens kun je gewoon nog tekst wijzigen of toevoegen in je thesis.


Stuur vrijblijvend een e-mail voor meer informatie.

MAIL JE VRAAG


WERKWIJZE THESIS UITBESTEDEN

Mail je thesis en geef je wensen aan

Geef aan wat de deadline is

Ontvang een opmaakvoorstel en prijsopgave


WAAROM WORDEXPERT

Waarom je thesis uitbesteden? Ik heb ruime ervaring met het opmaken van een thesis. Voorkom dat je thesis de uistraling heeft van een veredeld werstuk. Maak een professionele indruk met een mooie thesis cover, inhoudsopgave, voettekst en opgemaakte tabellen. Je kunt een afbeelding aanleveren voor de cover. Ik kan ook op zoek gaan naar een rechtenvrije afbeelding. Liever geen afbeelding op de voorkant van je thesis? Dan maak ik een cover zonder. Kortom, alles is mogelijk !

thesis uitbesteden

VOORDELEN

Altijd binnen 1 dag reactie

Wijzigen achteraf mogelijk

Betaling achteraf


GEEN ZORGEN

Intussen heb ik al vele studenten geholpen met het opmaken van thesis of scriptie. De één heeft geen tijd voor de opmaak. De ander heeft er eenvoudigweg geen kaas van gegeten. Het schrijven van de thesis is vraagt al zoveel tijd en energie dat het uitbesteden van het mooi maken van de thesis voor velen een uitkomst is. Het neemt een hoop werk en vaak ook stress uit handen en je komt ook nog eens goed voor de dag! Het nodigt uit tot lezen en maakt dit ook prettiger, wanneer het geheel er gewoon goed uit ziet. Dat wil jij toch ook?


MEER INFORMATIE?

Stuur vrijblijvend een e-mail voor meer informatie over de opmaak van je thesis of maak gebruik van het contactformulier.