TITELPAGINA SCRIPTIE

Titelpagina scriptie nodig? Wordexpert biedt uitkomst! Ik heb ruime ervaring met het opmaken van scripties, verslagen en andere grote documenten. Ik verzorg de titelpagina van je scriptie in Word zodat je zelf nog dingen kunt aanpassen als dat nodig is. Alleen een scriptie voorkant laten maken? Dat kan natuurlijk ook. Mail je scriptie en ik maak een passende cover voor je. Hiermee geef je jouw scriptie een professionele uitstraling zonder dat je het hele document hoeft te laten aanpassen. Ik stuur je de cover voor je scriptie per mail of voeg het voor je in. Wat jij wilt!


TITELPAGINA LATEN MAKEN OF MEER INFORMATIE?

MAIL JE VERZOEK


VOORDELEN

Binnen 1 dag reactie

Ontvang je cover los of laat mij het invoegen

Betaling achteraf


Wil je het helemaal tip top in orde hebben? Laat dan de hele scriptie opmaak door mij verzorgen. Je kunt ruwe tekst aanleveren. Ik verzorg dan de volledige opmaak. Ik kan een mooie cover voor je scriptie maken en een inhoudsopgave. Foto’s invoegen? Paginanummering? Geen probleem. Kortom, alles is mogelijk! Zo krijgt jouw document een professionele uitstraling en hoef je niet zelf te gaan zitten stoeien.

titelpagina scriptie

WERKWIJZE

Mail je titel en eventueel foto

Geef de deadline aan

Ontvang je unieke scriptie cover

Samen zorgen we dat de informatie helder en overzichtelijk wordt weergegeven, met een professionele scriptie layout. Mail de tekst voor de voorkant van je scriptie, zoals je studentnummer, de scriptietitel en de datum en ik maak er een mooie pagina van. Is jouw verslag al klaar maar heb je problemen met de opmaak ervan? Ook dan kun je bij mij terecht. Ik help je graag!


Voor meer informatie of een offerte kun je een e-mail sturen of gebruik maken van ons contactformulier.