Voorkant scriptie ontwerpen

Voorkant scriptie ontwerpen? Wordexpert biedt uitkomst! Immers, ik heb ruime ervaring met het opmaken van scripties, verslagen en andere documenten. Wij kunnen de scriptie in Word verzorgen zodat je zelf nog dingen kunt aanpassen als je dat wilt. Alleen een scriptie voorkant laten maken? Dat kan natuurlijk ook. Dan mail je gewoon jouw concept scriptie of tekst en maak ik een passende cover.


Ik kan de voorkant los naar je sturen als PDF. Laat je liever de tekst en afbeeldingen invoegen in het scriptie bestand dan kan dat natuurlijk ook! Zo simpel? Inderdaad! Stuur een e-mail en ontvang binnen 1 dag reactie.

MAIL JE VRAAG


Hiermee geef je jouw scriptie een professionele uitstraling zonder dat je het hele document hoeft te laten aanpassen. Wil je het helemaal tip top in orde hebben? Laat dan de hele scriptie opmaak door mij verzorgen. Je kunt ruwe tekst aanleveren. Vervolgens verzorg ik de volledige opmaak. Ik kan een mooie cover voor je scriptie maken en een inhoudsopgave. Foto’s invoegen? Geen probleem. Kortom, het is allemaal mogelijk bij Wordexpert!

voorkant scriptie ontwerpen

Zo krijgt jouw document een professionele uitstraling en hoef je niet zelf te gaan zitten stoeien. Bovendien hanteer ik zeer redelijke tarieven. Je ontvangt tevens een digitale versie voor online gebruik (PDF). Ook voor alle andere vragen over scriptie opmaak en layout kun je bij mij terecht.


Scriptie cover laten maken?

Mail jouw titel en subtitel en eventueel foto’s.
Geef eventuele wensen aan en je deadline.
Ontvang jouw unieke cover.


Samen zorgen we dat de informatie helder en overzichtelijk wordt weergegeven. Uiteraard met een professionele scriptie layout. Is daarentegen jouw verslag al klaar maar heb je problemen met de opmaak ervan? Ook dan kun je bij mij terecht. Ik help je graag!

Voor meer informatie of een offerte kunt je mailen naar natascha@wordexpert.nl of gebruik maken van ons contactformulier.