Home » Word paginanummering

WORD PAGINANUMMERING

Word paginanummering – Word paginanummering kan lastig zijn. Des te meer als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. Het invoegen van paginanummers in word op zich is eenvoudig. Desondanks is het soms lastig om ze te laten verschijnen daar waar je ze wilt. Tevens lukt het soms niet om de nummering op een pagina weg te laten. Ook het koppelen van paginanummers aan de inhoudsopgave geeft soms problemen.


INFORMEER VRIJBLIJVEND WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN

MAIL JE VRAAG


HOE VOEG JE PAGINANUMMERS IN

Het invoegen van paginanummers in Word gaat via het tabblad Invoegen Paginanummer. Vervolgens kies je de positie waar je het paginanummer wilt weergeven. Dan selecteer je de gewenste weergave van de paginanummering. Nu zie je dat het paginanummer verschijnt op de juiste plek in je document.


PAGINANUMMERING EN INHOUDSOPGAVE

Paginanummers maken je Word document overzichtelijk, want ze geven een professionele uitstraling. Hierbij is het mooiste is om schutbladen en cover van de nummering uit te sluiten. Daartoe kan je de nummering laten beginnen op de pagina na de inhoudsopgave. Hiervoor werk je met pagina en sectie einden. Heb je de Engelse versie van MS Office? Dan zijn dit breaks en section breaks.

word paginanummering

AUTOMATISCHE INHOUDSOPGAVE

Een automatische inhoudsopgave is ideaal. Het zorgt ervoor dat je niet steeds hoeft te kijken of je nummering nog klopt. Extra tekst of pagina’s ingevoegd? Met een druk op de knop kan je de inhoudsopgave updaten. De paginanummering klopt dan altijd.


PROBLEMEN MET PAGINANUMMERING IN WORD

Problemen met word paginanummers invoegen? Of met het koppelen van je inhoudsopgave aan de nummering? Ga niet zitten stoeien! Neem contact op en laat je Word problemen oplossen. Dan kan jij verder waar je mee bezig was. Fijn toch?


HULP MET PAGINANUMMERING

Voor hulp met paginanummering of andere opmaakhulp kun je bij mij terecht. Ik heb ruime ervaring met opmaak en nummering in Word. Ik verzorg documenten als verslagen, handleidingen, visiedocumenten, scripties, jaarrekeningen en meer. Kortom, alles is mogelijk! Dus heb jij problemen met nummering in word of andere Word problemen?

Neem via e-mail contact op of maak gebruik van het contactformulier.


TERUG