MOOIE LAYOUT WORD VERSLAG

Mooie layout Word verslag nodig? Dan biedt Wordexpert uitkomst! Immers, ik heb ruime ervaring met het maken van een mooie layout in Word. Of het nu gaat om een Word verslag, scriptie, thesis, schoolgids, proefschrift of een ondernemingsplan. Daar maak ik een mooi professioneel document van. Ik maak een cover, verzorg de inhoudsopgave, paginanummering en voettekst. Kortom, wat je maar wilt! En dit alles tegen redelijk tarief! Ik maak je bestand op in Word en je kunt deze later zelf nog wijzigen of tekst toevoegen als je wilt.


Stuur vrijblijvend een e-mail om te zien wat ik voor jou kan betekenen.

MAIL JE VRAAG


VOORDELEN

Binnen 1 dag reactie

Zelf nog wijzigen is mogelijk

Betaling achteraf


MOOIE LAYOUT WORD VERSLAG

Je kunt ruwe tekst aanleveren, zonder cover of inhoudsopgave. Vervolgens maak ik er een mooie layout van. Foto’s invoegen? Afbeeldingen goed zetten? Schutbladen maken? Geen probleem. Kortom, alles is mogelijk! Zo krijgt jouw document een professionele uitstraling en hoef je niet zelf te gaan zitten stoeien. Ik hanteer goede prijzen! Je ontvangt tevens een digitale versie voor online gebruik (PDF). Mail je document en je wensen of laat de opmaak volledig aan mij over. Het kan allemaal!

mooie layout word verslag

WERKWIJZE

 Mail je tekst en eventueel foto’s

Geef je wensen aan en de deadline

Ontvang een opmaakvoorstel met prijsopgave


PROBLEMEN LAYOUT WORD

Is jouw document al klaar maar heb je problemen met Word of opmaakproblemen? Dan kun je ook bij mij terecht. Immers, ik heb ervaring met alle soorten word documenten. Kortom, heb jij een mooie layout in Word nodig of specifieke Word vragen waar je niet uit komt? Neem contact op en hoor binnen 1 dag wat ik voor jou kan betekenen.


MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie of een offerte kunt je mailen of gebruik maken van ons contactformulier.